Nordingrå tripp

Ja idag har Maria.G och jag varit i Nordingrå, Ilska fick stanna hemma med Jörgen idag. Vi fick låna Marias mammas bil och åkte till Rotsidan och jag ville inte ta med Ilska dit eftersom jag vet hur hon betedde sig i Skeppsmalen...så fort hon ser lite vatten så ska hon bara ner. Kände inte för att ha en hund med ut till klipporna som bara vill ner till vattnet hela tiden, så det fick bli utan Ilska.

Det tar ju en stund att ta sig ut till Rotsidan, så vi drog iväg efter 10 och var framme efter 11, perfekt timing till lunchen. Så vi hittade oss en plats som var vindfri och käkade vår lunch där, sedan packade vi ihop och gav oss iväg på en liten vandringstur till Barsta.


Så här såg det ut i Barsta: en liten mysig restaurang


En liten hamn med fiskestugor


och ett kapell från 1600-talet fanns det där.

Sedan begav vi oss tillbaka till Rotsidan och tog där en lite fikapaus innan vi gav oss till Skuleberget till linbanan. Maria har jobbat där i sommar och hennes pojkvän jobbar där nu (han håller på att bygga en cykelbana uppför berget), så vi åkte dit och sa hej och tog oss en tur upp på berget. Jag har faktiskt aldrig varit uppe på Skuleberget förut, riktigt härlig utsikt man hade där.


sedan åkte vi ner igen...

det var riktigt härlig utsikt på nervägen då man såg över hela landskapet.
Efter denna trippen så begav vi oss hemåt igen och då hade klockan börjat gå mot 18-tiden, ja tiden springer iväg när man har rolig =)

Ja så nu har man fått i sig lite middag och är lite "trött på ögat", somnar nog riktigt fort ikväll efter denna dag!

Men det är så underbart härligt att få njuta av den vackra naturen som vi har här uppe i norrland =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0