Bollkastning i dimman

Den: 2010-10-31 Kl: 15:45:22 | Allmänt | Kommentarer: 0

Mmmm...idag blev det en tråkig motionsform, ja ialla fall för mig! Ilska tyckte nog det var skoj att springa efter bollar :)


På vägen hem hittade vi en buske full med  nypon!

I just call U mine

Den: 2010-10-30 Kl: 18:00:39 | Allmänt | Kommentarer: 3

Till min älskling....


Två damer

Den: 2010-10-30 Kl: 08:53:50 | Allmänt | Kommentarer: 1Två äldre damer sitter, och njuter en cigg och en drink, på en bänk utanför ålderdomshemmet då det börjar att regna.

Den ena rullar ut en kondom, trär den över ciggen och fortsätter att röka.

Maude:

- Vad är det??

Erna:

- Det är en kondom, på detta sätt blir cigaretten inte våt.

Maude:

- Var har du fått tag i en sån?

Erna:

- Jamen, dom kan man ju köpa i dom flesta butikerna.

Dagen efter parkerar Maude rullatorn nere vid apoteket, hon går in och frågar efter ett paket kondomer.

Apotekaren, tittar konstigt och förundrande om vad en äldre dam på 81 år skall använda kondomerna till, så han frågar henne lite förläget:

- Vilket märke hon önskar?

Maude:

- Det spelar ingen roll, bara dom passar till en Camel.


Fredags mys med Emma

Den: 2010-10-29 Kl: 18:48:20 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja idag kom Emma hit igen och vi började dagen med en långpromis tillsammans med Ilska. Vi gick uppe vid skyttis, eftersom det där är barnvagnsvänligt. När vi var 20 min. hemifrån så somnade Emma sittandes i vagnen och vi hann bara hem och dra upp vagnen så var det någon som hade vaknat igen! Så då passade vi på att försöka stoppa något i magen...


först blev det Äpple...


sedan blev det vaniljyoghurt och efter lite i magen så började Emma bli trött igen så då blev det till att ta på henne kläderna igen och läggas i vagnen. Idag tog det tid innan hon somnade, hon skulle först snacka i en halvtimme, men med vem det vet i tusan det ;)  så efter 40 min. så somnade hon. Då passade Ilska och jag på att äta lite.

Efter 1,5 tim. så vaknade Emma igen och då var det fullrulle igen, det skulle matas Ilska med torkadebananer och det kallade hon för äpple, sedan var det bus i soffan och då skulle möckan sitta på huvudet ;)


MMmm...möckan skulle hon ha på sig inomhus....
...sedan kom mammsen och tittade in en liten stund!

Nu på kvaällskvisten har vi haft besök utav Bella, Ilskas kompis. Jörgen och jag har varit och hyrt film...får väl se om vi gjort ett bra val denna gången!?

Mys med Emma

Den: 2010-10-28 Kl: 16:48:24 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja igår så var jag och Ilska barnvakt till Emma en stund och vi hade en riktig mysmorgon!
Vi satt alla tre i vår stora soffa, fast vi satt allihopa bredvid varanda på den minsta delen. Där började Emma med att äta ett äpple, sedan kom moster på att Ilska och jag äter ju torkade bananer...kanske äter Emma det med. Jepp så var det...1 banan till Emma...1 banan till Malin och 1 banan till Ilska, så fortsatte det tills halva påsen var uppäten ;)

Mys i soffan

Sedan började Emma gnugga sig i ögonen så då tyckte moster att det var dags för en liten tupplur. Hon fick sova i vagnen ute på bron och det tog inte lång stund innan hon somnat och sov i nästan 3 tim. så syrran hann komma tillbaka och vi fick sitta och vänta på att Emma skulle vakan :)

Idag har det inte hänt så mycket....jag har varit ner till Zid och fyllt i min tatuering och sedan tog jag en sväng förbi Phonehouse och köpte mig en touch telefon, så nu har jag något att lära mig!

Imorgon kommer Emma hit igen :D

Gjort ett bra val

Den: 2010-10-26 Kl: 14:29:13 | Allmänt | Kommentarer: 1
Om du vill ha någon som äter all mat du lagar till honom och aldrig säger att det inte är gott... 

.......skaffa dig en hund! 


Om du vill ha någon som går ut med dig när du vill, när som helst och så länge du önskar ... 

.......skaffa dig en hund. 

Om du vill ha någon som aldrig rör fjärrkontrollen, inte bryr sig om engelsk fotboll 

och gärna vill sitta hos dig och se romantiska filmer ... 

.......skaffa dig en hund. 

Om du vill ha någon som kan tänka sig stanna i sängen för att värma dina fötter, och som du kan putta ner på golvet om han snarkar .... 

.......skaffa dig en hund. 

Om du vill ha någon som aldrig kritiserar dej, inte bryr sig om hur du ser ut, hur fet du är, om du är gammal eller ung, och lyssnar med full uppmärksamhet och intresse på vartenda ord du säger; och älskar dig utan förbehåll ... 

.......skaffa dig en hund. 

Däremot!!! Om du vill ha någon som aldrig lyssnar, knappt lägger märke till dig när du kommer hem, lämnar efter sig skräp och skit överalllt, är ute tills långt fram på natten, kommer hem mest för att äta och sova, och är helt överbevisad om att du bara finns för att göra honom tillfreds ... 
....... 
....... 
....... 
....... 
....... 
....... 
....... 
....... 
....... 
....... 

....... DÅ ska du skaffa dig en katt! 
Jag vet att du trodde jag skulle skriva en ÄKTA MAN? Jag vet att det skulle passa ;)  .... 


Thaimassage och Cash

Den: 2010-10-25 Kl: 15:36:46 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja imorse så var jag på en thaimassage behandling och det var verkligen annorlunda, liknar inget jag tidigare varit på. Det var som en blandninga av akupressur med stretching och böjning och lite massage. Man får ligga på golvet under massagen och ta på sig speciella kläder innan, sedan använder terapeuten hela sin kroppstygnd när hon trycker, böjer och masserar. Skönt var det och min kropp behövde det, efteråt så fick jag helt ny energi och det kändes att kroppens alla kanaler öppnat sig.
'
ja ungefär så här såg det nog ut :D

Efter massagen var jag ner på stan och köpte mig en bärbar hårddisk...kan vara bra att ha i fall datorn skulle pajja. Sedan gick jag förbi Maria.G och sa hej till Cash, ja de har fått ta över en 2,5 årig spaniel vid namnet Cash. Riktigt fin var han, ska bli kul och se om det funkar mellan Ilska och honom.

Här har ni Cash!

Världens bästa dragtjejer!!

Den: 2010-10-24 Kl: 11:51:36 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja idag har varit en kanon morgon för vi har redan hunnit vara ute och köra drag...Jag, Ilska och Drifwa! Tjohej vad det gick undan i backarna....


Tur att man har drag-grejer för både vår, sommar, vinter och höst :D

Töserna ;)

Nu är de båda riktigt nöjda ...

och det är SÅ skönt att se att Drifwa är nöjd :)

För igår var hon ständigt på G...

Titta på spelivinken vi hade hos oss igår ;)


Brudarna har tagit plats under bordet och benet var Ilska noga med att med sig överallt

Nog tycker de om varandra ibland ;) för det blev en del pussar emellanåt...tänk om Pajas får reda på det!

Imorse var det sedan krig i soffan


Och krig på golvet, det var då som jag bestämde mig för att här måstes ut och göras av med lite energi. Så jag klädde på mig och tog med mig Drifwa och sparken och åkte ner till Statoil för att pumpa däcken. Vågade inte lämna dem tillsammans ensamma de hade väl rivit hela lägenheten :P  Så sedan begav vi oss ut i spåret...som bilderna visar i början :D

Draaag!!!

Den: 2010-10-23 Kl: 15:15:50 | Allmänt | Kommentarer: 0
JA!! Tro det eller ej med vi har kört drag idag och riktigt tungt drag oxå!
Ilska, Pajas, Drifwa och Saffe fick dra mig och .....Jörgen

Bakom ratten fick Jörgen sitta och jag...som erfaren dragkörare som jag är :P satte mig själv bak så att jag kunde hoppa av och rätta till allt trassel! Hm...ja det är lite lättare om man är 2 som kan allt, för nu fick jag springa av och rätta till trasslet, se till så att de stannade på sina platser och ge korrekt kommando!


Men vi tog oss runt den vanliga rundan till slut, här tar vi paus på 1/2:a vägen

När vi kom tillbaka så var de lite möra allihopa...skönt!
Nu har vi lånat hem Drifwa tills imorgon :)

Innan vi åkte hem svängde vi in och tvättade av bilen och damerna undrade vad tusan som pågick.
Än så länge så går det bra med damerna, de har nämligen inte varit tillsammans själv de 2  så det ska bli spännande och se hur många gånger de ryker ihop :S men de är nog så trötta efter dragturen så förhoppningsvis går allt bra!

SNÖÖÖööö

Den: 2010-10-23 Kl: 08:55:15 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja snön låg kvar på backen imorse och då var det minsann 2 brudar som hade ett stort leende när de kom ut!! Det gick ju inte att låta bli att härja runt i den vita snön, släppte lös Ilska och så kutade vi runt och härjade i snön!
Det är så otroligt vackert när det bli vitt på backen och man får en så otroligt lycklig känsla i kroppen :D JA!!! För snart kan man börja köra vinter drag!!!

Promis med Nova

Den: 2010-10-22 Kl: 15:04:50 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja idag har jag och Ilska varit på promis med Nova och Elin. Det blev en riktigt ordentligt promenad vi var ute i över 2 tim :)  Mysigt att få ha någon med sig och få gå och surra lite med!

Igår var jag på stan med Maria.G och det blev en del riktigt bra köp....en vit snygg och riktig men dyyyyr vinterjacka..mmm från Helly Hansen, så nu är jag och Ilska redo för vintern ;)

Det blev även ett otroligt vackert överkast köpt igår från Indiska, har alltid velat ha ett riktigt stort och fint överkast i lite Indisk stil och igår hade de 20% på det så jag kunde bara inte låta bli!


Så här ser jackan ut :D                                                    och här har ni överkastet


Lillpluppas och jag

Den: 2010-10-21 Kl: 09:26:03 | Allmänt | Kommentarer: 0

Ja lillpluppas och jag vi har det bra vi ;)
När det inte finns någon lust från mattes sida att gå på långpromenad, då går vi helt enklelt ner till bollplanen och kastar boll! För det tycker Ilska är både roligt och jobbig.

Igår var det en sådan dag, varken jag eller husse hade lust att ge oss iväg på någon långpromis, så då traskade Ilska och jag ner till Vikingavallen. Och perfekt väder börjar det bli oxå för att Ilska ska kunna anstränga sig riktigt, vilket betyder att temperaturen utomhus börjar närma sig 0 grader :)

Och nu har vi äntligen fått våra nya draglinor, så att vi kan börja träna igen. Den förra nöttes sönder sist när vi var ute och drog däcket! Och det har varit lite problem att få tag på en ny lina, för det har varit slut både här i stan och i S-vall så det har varit till att beställa söderifrån! Den enda linan de haft på affärerna är en utav de sämre varianterna. För en sådan lina prövade vi allra första gången vi skulle köra drag med Marre och då slet Ilska av den med sin kraft....och hon var då bara 1 1/2 :S  så det kändes inte så aktuellt att köpa sig en sådan. Men nu så ska det väl bli av...
får se om vi kanske kan ta en sväng redan i eftermiddag, beror på hur länge jag blir på stan med Maria.G

Lycklig Nu

Den: 2010-10-21 Kl: 09:13:30 | Allmänt | Kommentarer: 0


Lyckan finns inte i framtiden och kan inte komma genom att införskaffa eller eleminera något.
Lyckan finns endast i nuet.
Att vara närvarande i nuet och att vara medveten om våra tankar och känslor utan att anklaga oss själva för dem eller fly bort från dem kan ge oss  en verklig upplevelse av frihet och lycka!

STOR katt

Den: 2010-10-20 Kl: 17:48:45 | Allmänt | Kommentarer: 0

Ja släng dig i väggen Gustaf

Orazio väger 15 kilo
LONDON. I mörkret är alla katter grå.
Men inte riktigt så här tjocka.
Katten Orazio väger 15 kilo.
Ägaren Laura Santarelli tar iiiii.
För att kela med katten Orazio kräver muskelstyrka.

Godis varje dag
Dagliga godsaker har gjort den 3-åriga kissekatten väldigt tung för att vara katt, skriver Daily Mirror.
Orazio bor med sin husse och matte och fem andra katter i Eupilio, Italien.

Gillar att slåss
De andra katterna väger inte alls lika mycket.
När de kommer i Orazios väg vid matskålen brukar det bli bråk – som tungviktaren Orazio naturligtvis alltid vinner.
Eftersom katten är så matglad menar hans matte Laura att hon inte kan med att sätta honom på diet.

(aftonbladet)


Fotomorgon

Den: 2010-10-19 Kl: 10:22:29 | Allmänt | Kommentarer: 2
Ja imorse så var Ilska och jag ute i skogen och då passade jag på att ta lite bilder på henne...som så småningom ska leda till ett annat projekt...men det är hemligt än så länge ;)

Lite bilder...
Förvandlingen

Den: 2010-10-18 Kl: 09:41:28 | Allmänt | Kommentarer: 2
Ja ni som inte makade er till vår fina Dojo i lördags missade ju något stort!
Men tänkte lägga ut hela förvandlingen av dojon för er som inte förstått hur den sett ut alldeles från början!


Den röd-orangea dojon...Inece i vänstra hörnet...och Booma har satt sig ner ;)


Hmm....någon ligger visst begraven under Brasiliens flagga....


Soffan med en riktigt ful färg bakom :P

Tejpning av lister och papp rullas ut..


Hela gänget har påbörjat förvandlingen...sakta men säker börjar väggen bakom soffan att få en ljusare färg :)


Middags brejk!


Fanns någon som låg och trånade efter Jörgens pizza ;)


Mmm...det blir ljusare och ljusare...


och pelarna har blivit mörkare


Fika paus


Mattsson och jag i full gång med målningen!


DAG 2

Betydligt VITARE


NÄSTAN färgdigt...


Pappen, tejpen borttagen, mattorna utlaggda och dammsugning avklarad!


Flaggorna på plats! NU är ALLT klart!


1:a träningspasset efter målningen!

Hon e hemma igen!

Den: 2010-10-17 Kl: 08:47:16 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja nu har Ilska kommit hem till oss igen :D  Vad tyst det var att vakna upp igår utan henne, ingen som kom och viftade på svansen och var glad över att jag stigit upp, ingen morgonpromis. Ja det var hel konstigt att vara utan henne! Men ändå skönt eftersom att vi hade en hård dag framför oss.

Och jag klarade det!! HELA DAGEN LÅNG!! Ja det var huvudet som tog stryk inte kroppen för vi fick lära oss tusen olika nya tekninker, rörigt men roligt! (Kändes ungefär i huvudet som efter att man gjort en svår tenta.) Fantastiskt roligt att det var så många som kom!


Hela gänget samlat för gruppfoto :)
Kan tyvärr inte rabbla upp alla nya namn för jag kommer tyvärr inte ihåg vad alla hette, men tränarna i blått längst fram är P-H och Niklas (och P-H´s dotter i blåsvart hette Moa)   Sara var också med 1/2 dagen men var inte där när fotot togs!

Nu sägs det att det ska vara träning idag oxå :S vet inte hur det blir för mig med den saken, måste få igång huvudet först!


Hund lös

Den: 2010-10-15 Kl: 20:34:38 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja nu fattas det något i vårat hem :( ILSKA!!!
Hon är i Järved hos mina föräldrar och ska sova där eftersom att vi har BJJ träning hela dagen lång imorgon, från 10.30-16.30 :P  Undrar hur jag ska orka??

Idag har Ilska och jag varit till bollplanen och jagat boll igen...ja vi var förstås ute imorse oxå på långpromis. Men jag tänkte att hon skulle bli av med lite spring i benen innan hon skulle till mina föräldrar.

Så klart hittade hon en liten vatten pöl att svalka sig i som vanligt ;)

Jag ser det snöar!

Den: 2010-10-14 Kl: 08:55:38 | Allmänt | Kommentarer: 0
Jag ser det snöar
jag ser det snöar
det var väl roligt HURRA!


Ja idag kom denna vinterns första snö, LÄNGTAR tills det kommer MERA :D
Titta så otroligt vacker dessa små vita flingor är som kommer nerdinglande från himlen.

Nu vet jag en som kommer att bli glad av att få gå ut.....ILSKA!!
Jag tror hon har längtat efter denna snö ett tag nu ;) Nu får hon äntligen något svalkande att lägga sig i när vi varit ute på hård träning!

Nä nu blir det jobb för min del och sedan BJJ träning ikväll för ovanlighetenskull. Grabbarna bestämde sig för att inte åka till Umeå denna tors. så det blir hemmaträning idag! Det kan vara skönt att få friska upp minnet en gång till innan lördag. Hur jag nu ska klara av den dagen....BJJ HELA dagen lång :S

Svarta Malin

Den: 2010-10-12 Kl: 21:16:58 | Allmänt | Kommentarer: 0
Den här låten sjöng min kära farmor ofta för mig när jag var mindre....:D


Renovering av Dojon

Den: 2010-10-11 Kl: 19:06:42 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja vi har nu i 2 dagar hållit på och måla Dojon....ÅååHHhhh så FIN den har blivit!

Vi började träningen lite tidigare igår (13.30) sedan körde vi igång med målningen, men gav oss vid 21-tiden.
Imorse åkte jag dit innan 10 och började måla igen lite senare kom Mattias, Andreas och Mattsson och hjälpte till, efter lunch dök Jörgen och Ilska upp och hjälpte till.

Nu är vi snart klar...bara lite små deltajer kvar och vi ska tillbaka om en stund igen för att göra detaljerna klart och pynta ;)

Så här såg det ut innan, om nu glömt det ;)   (från invignings dagen) ORANGE/RÖDA väggar!!!


Och nu................nej, se de det visar jag inte ;) ni som är nyfiken får ta och komma på lördag och titta!!!
Men det kan jag ialla fall säga att fint det har det blivit!'

Mkt sjukt om detta är sant!

Den: 2010-10-10 Kl: 09:25:59 | Allmänt | Kommentarer: 1
Vem bor i detta hus?
Vem kan tänkas ha denna exlusiva smak för lyx och överföd?
Palatset ägs utav Zibabwes president Robert Mugabe

Befolkningen svälter på grund av brist på mat och medicin.
Och vi blir ombedda att hjälpa...om och om igen!

Så här lever en del av landets befolkning...
"För att ondska skall blomstra, är allt som behövs att goda människor inget gör".
 /Edmund Burke

Emma

Den: 2010-10-09 Kl: 12:56:18 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja imorse så åkte Ilska och jag ut till Järved för vi visste att Emma skulle vara där ;)
Så vi tog med hela högen ut på promenad


Fullt påpälsad och redo för långpromenad


Mommor och moffar och Emma...Ilska och jag traskade före ibland...de gick inte så fort när Emma skulle gå själv ;)


Moffar och Emma är ute och går :D

Ja vi var ute i hela 2 tim. så Ilska är hyffsat nöjd nu!

Nu ska husse väckas upp...för han har tagit en rejäl sovmorgon idag!

Nya soffan

Den: 2010-10-08 Kl: 19:18:54 | Allmänt | Kommentarer: 2
Ja ÄNTLIGEN har vår nya soffa kommit :D
Å den är väldigt STOR!!

Här är den i tusen delar....

å lite senare....

en hel ihopsatt soffa, nu har vi stjärterum till ALLA som kommer och hälsar på + att Ilska har mycket med plats att sova på ;)

Sundsvall

Den: 2010-10-07 Kl: 19:09:25 | Allmänt | Kommentarer: 0
Jepp idag har jag varit ner till Sundsvall en sväng, så Ilska har fått vara med Jörgen nästan hela dagen :D
Trippen började lite spännande då jag höll på att backa på en bil precis när jag ska parkera utanför Ikea :S.....men men det gick bra och ingen skada skedd, som tur var! Hade inte varit så kul att starta resan med att skada en annan bil.

Det var jag och min kusin Cicci som drog iväg. Vi började med att gå igenom Ikea och jag gjorde en hel del fynd det må jag säga. Luchen blev på Ikeas restaurang, inte världens bästa mat med billigt det må jag säga.

Cicci´s lunch: köttbulletallrik, sallad, vitlöksbröd och äppelkaka med vanlijsås: 44kr


Min lunch: Kyckling m. pasta, sallad, äppelkaka m. vaniljsås och kaffe: 69kr

Efter lunch så blev det Birsta och därefter lite andra småaffärer runtomkring, köpte faktiskt 2 st. julklappar idag :D och Ilska fick ett nytt rosa koppel. Men inget björkis halsband det verkar slut överallt :( tur att vi har ett ialla fall!

Ja när jag kom hem var det någon som var jätte glad över att jag kom hem (Ilska), eftersom att Jörgen åkt till Umeå på träning och hon blev lämnad själv en stund!

Nä nu blir det soffläge en stund innan Ilska och jag ska ta vår sista promenad för dagen. Det tar på kroppen att shoppa loss :D

Mäh vem är det i spegeln

Den: 2010-10-06 Kl: 13:56:49 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja hon är så rolig Ilska, för när vi var i Dojon igår (ja i och för sig alla andra gånger oxå) så låter vi henne springa in på banan ibland. När hon springer ända in så ser hon ju spegelväggen...mmmm...då blir hon stortokig...för vem fasen är det som är på andra sidan...jo det är ju en annan hund.
Ja det är ju vad hon tror ialla fall!


Här har ni en elak Ilska!


När raggen står då är det nån som är arg

Idag tog vi morgon promisen till salmo där jag lämnade lite te till Elin.
Ja sedan har jag bara jobbat och ska fortsätta med det...
...ha en bra dag :D

Vill du bli osynlig?

Den: 2010-10-04 Kl: 14:41:55 | Allmänt | Kommentarer: 0

Drömmen om osynlighetskappan kan bli verklighet!

Några Amerikanska forskare hävdar att de har upptäckt ett tyg som gör bäraren osynlig för det mänskliga ögat,
genom att svepa in dem i ett särskilt tyg. (I alla fall i teorin)

Materialet är en blandning av metaller, keramik, teflon och fibrersom kan få ljusstrålar att böja undan från objekt så att de inte reflekterar eller absorberar något ljus, och därmed blir osynliga för människor.

- Det här är en fantastisk upptäckt, kommenterar professor Ortwin Hess vid Advanced Technology Institute på University of Surrey.

En osynlighetskappa för vem som helt är inte långt borta, hävdar forskarna. Först måste de dock hitta ett sätt att få materialet billigare och mindre ömtåligt!


Passa er för arbetarklassen

Den: 2010-10-03 Kl: 14:21:21 | Allmänt | Kommentarer: 1

En liten pojke frågar sin far:
-Far, jag ska skriva en uppsats i skolan. Får jag ställa dig en fråga?
-Självklart min son, fråga på!
-Vad är politik, far?
- Tja... i politiken finns det 5 folkgrupper:
1) befolkningen
2) regeringen
3) den ekonomiska makten
4) arbetarklassen
5) landets framtid
-Jag förstår inte far... Kan du förklara det för mig?
-Ok, jag använder vårt hem som exempel. Jag tjänar pengarna till det här gemensamma hushållet, alltså är jag den ekonomiska makten. Din mor administrerar och använder pengarna, hon är alltså regeringen. Vi ser efter dina behov. Du är alltså befolkningen. Din lillebror är landets framtid, och hans barnflicka är arbetarklassen. Förstår du det, min son?
- Mer eller mindre...
Om natten vaknade den lille pojken av att lillebrodern grät. Pojken gick upp för att se vad det var som var fel, och han upptäckte att lillebrodern hade bajs i blöjan. Han gick in till föräldrarnas sovrum där modern sov tungt. Så han gick till barnflickans rum, men genom nyckelhålet såg han fadern i gång med att "fixa" barnflickan. Eftersom de inte reagerade på att han knackade på dörren, gick han tillbaka till rummet och sov vidare.
Nästa morgon sa pojken till fadern:
-Nu tror jag, att jag förstår vad politik är.
-Strålande, min son! Försök att förklara det för mig med dina egna ord.
-Jag tror, att det är så här: Medan den ekonomiska makten knullar arbetarklassen, snarkar och sover regeringen, befolkningen blir fullständigt ignorerad, och landets framtid står i skit upp till halsen.


Min Husse

Den: 2010-10-03 Kl: 14:15:49 | Allmänt | Kommentarer: 0


Min husse är världen bästa husse och jag älskar honom det ska ni veta!
Tack för att du är så snäll mot mig......å jag vet att min matte tycker om dig lika mycket ;)
/Ilska

Sovmorgon

Den: 2010-10-02 Kl: 16:34:48 | Allmänt | Kommentarer: 0
Ja idag tog Ilska och jag sovmorgon!
Husse snakrade så väldigt inatt att jag fick gå och lägga mig på soffan och sova, då kom Ilska och gjorde mig sällskap.
Det blev lite trångt, men mysigt :D


När sedan husse vaknat så där framåt lunch så åkte vi ut till Skule för att gratta Michelle som fyllt 11 år häromdagen. Där blev det smarrig tårta till fika också fick jag mig lite ägg hem :)

Nu lagas det pizza som snart ska sättas tänderna i och vi får se vad som hände ikväll :D
Trevlig helg på er alla!

Svamp plockning

Den: 2010-10-01 Kl: 16:56:28 | Allmänt | Kommentarer: 0
Mmm idag så tog Ilska och jag oss till vårt vanliga svampställe för att se efter om det fanns någon svamp kvar till oss...

och det gjorde det...
blev väl si så där 2 l :D
Så nu ligger svampen på torkning!

Annars har jag jobbat och Ilska och jag har hunnit vara ute på 2 st. promisar.
Husse åkte till S-vall med lastbilen som de trodde var besiktigad, men de fick de snart veta att den inte var :( Får väl se om han kommer hem något idag eller hur det blir med den saken :(

Ifall man inte har råd

Den: 2010-10-01 Kl: 09:43:58 | Allmänt | Kommentarer: 0

Ja...har man inte råd med en riktig, så kanske detta är ett alternativ ;)

RSS 2.0