Fredags fika

Idag ville Emma, Erik och syrran ha besök så innan lunch stack jag ner till bageriet och köpte 3 bakelser :) Sedan efter lunch så åkte Ilska och jag ut till Täfteå.

Först lite frisk luft och lite pillning för Ilska!

Då hittade Emma några tussilago ;)

Sedan ville hon gå in i skogen en sväng och där hittade vi massor av Älgbajs, som var väldigt intressant enligt Emma! När både Emma och Ilska var nöjda, gick vi in till Erik och syrran som inte följt med in i skogen. Då blev det fredagsfika....å ni skulle sett Emmas min när hon fick öppna "paketet med bakelserna i" Men för Emma var det tårta och inga bakelser ;)

Gelantinet och jordgubbarna var godast, sedan kom grädden och smördegen med socker på var nog inte så dum den heller. Mums med fredags fika...tur att moster kom på besök ;)


Men lille Erik fick ingenting...han måste ju först och främst börja äta mat innan det blir fika. Än är det bara bröstmjölk som gäller för honom. Men snart så...


Ilska hittade efter en bra stund även hon lugnet och somnade till en stund, men grädden ville hon inte missa...det är mums mums tycker hon!

Nu är det dags för helg igen...det går undan i svängarna vill jag lova, snart dags för kurs igen (2v.) Men det ska bli skoj!

Ha en trevlig helg!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0