Saffe mannen


Ja måste ju bara tillägna ett inlägg till denna söta man. Han har nämligen gjort sig riktigt illa stackarn.
Som ni vet så hjälpte jag ju Marre med att börja sätta upp hundgården på deras tomt och när jag dragit, så kom Marres pappa Kent och hjälpte henne att sätta upp resten, så nu är den äntligen på plats, det fattas bara några finjusteringar. Men hundarna kan vara där!

Och när det finns en hundgård så är det ju meningen att man ska släppa ut sina hundar och vilken lycka de verkar haft! En helt vanlig morgon så Marre släpper ut alla hundarna i hundgården och efter ett tag så hör hon hur Saffe mannen ropar för han vill in (ja han ropar verkligen). Marre går för att öppna dörren och då blir alla hundar, (skulle kunna tippa att det är valparna som blev ivrigast och sätter igång resten) ivriga för alla vill tydligen in på en gång. Så de nästan springer över Saffe och stöter tydligen till honom på något konstigt sätt så han gör sig riktigt illa :(  Hua! vad han verkar ha skrikit...ont verakade han ha, så det blev veterinären för Marre och Saffe och där ser de att höften gått ur led på honom...men inget som Ö-viks veterinärer kan göra, så de skickar en remiss till Sundsvall. Som tur var så skulle Marre och Drifwa på utställning denna helg där nere. Nere i Sundsvall hos veterinären får de tillbaka höften men det går tydligen alldeles förlätt vilket betyder att han måste opereras så att den kommer att sitta kvar på plats och inte hoppa ur led igen! Denna operation är inget Sundsvall kan göra så de skickar en remiss till Strömsholm...så efter utställningen så måste Marre, Drifwa, Storm och Eliyah bege sig söderut för att få Saffes höft fixad.

Stackarn har nu blivi opererad men verkar ha väldigt ont, Marre är fortfarande därnere och får ev. hem honom till sig idag :) De har velat ha honom under uppsikt i 3 dagar efter operationen, men förhoppningsvis så får de åka hemåt idag. Men detta är inte allt...efter detta så väntar en lång rehabilitering som bara finns i Sundsvall.....Ja vilken kämpe till matte Saffe har! Åker runt halva Sverige för hans bästa! Nu får vi verkligen hoppas att han piggar på sig snabbt och snart är ute och skuttar på sina 4 ben igen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0