Drag och hundgårdsuppsättning

Ja igår blev det äntligen till att köra lite drag, åkte till Marre och lånade hennes dragvagn och lånade Drifwa med. För dessa 2 töser är de allra dragvänligaste hundarna i pakten.

Tjo ho vad det gick undan ibland :D



När dragturen var körd, gick vi in för lite cappuccino och cremebulle. Då blev det ett väldans liv med alla hundar och Ilska fick inte en lugn stund...valparna var som tokiga, en på varje sida högg de i henne. Ibland såg ja hur jobbigt hon tyckte det var.


Flinga, Pajas och Storm.
Valparna hade vuxit tokmycket...kunde inte avgöra om det var Storm eller Drifwa som satt ute när vi kom med bilen. Jisses vad de växer fort, och bra är ju det då är de snart redo att hjälpa oss draghjälp :)


Tog ut Ilska när hon skulle äta så hon skulle få en lugn stund.

Sedan var det dags att hjälpa Marre att plandera hundgården...det gick så bra att vi till och med började...men vi hann bara med 2 st. sektioner.

Konstigt nog så behövs det mer jord när man ska fylla igen hål än...det räcker inte med jorden som redan har legat där. Så iväg körde vi med en skottkärra utan luft i däcken....men jisses vad den gick tungt när vi skulle tillbaka :P


Titta....ett mästerverk om jag får säga min mening....som tur är så fick Marre hjälp av sin pappa när jag var tvungen att dra hem och de har nu fått upp alla sektioner och är ni inne på att få ner de stora pålarna som ska vara längsmed andra sidan. Nästa gång vi kommer är den säkert redan på plats. Jisses vad skönt det ska bli för hundarna, att få vara sammlade, lösa och ute på samma gång.


När vi skulle åka var det valpfight ute på bron....2 st. med ett väldigt häftigt humör är vad det är!

Ja när vi sedan kom hem var det dags för middag därefter dök Maria och Cash upp, de hade varit i stan och mellanlandade hos oss innan det var dags för yoga ute i dojon. Ja det blev mycket på en och samma gång för Ilska, tror nog hon tyckte att det var skönt att få vara själv i 2 tim.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0