Skule tripp

Ja idag har vi nästan varit hela dagen ute i Skule :)
Morgonen började hos husses syster Kicki och hennes familj ute i Skule. Ilska fick härja lite med Coda deras border collie och jag fick kika in i deras loppis och få en liten trvlig pratstund med Kicki. Hittade mig några smågrejer på loppisen...(lite smått och gott att ha till yogan).
Har inte varit ute i Skule på ett tag och de hade gjort om infarten till deras hus, riktigt fin hade de gjort. Och typiskt så tog jag inga bild, får komma ihåg att knäppa biler nästa gång!
Innan vi åkte så fick Ilska med sig ett ben hem....(Coda var tydligen inge förtjust i det) och mums mums tyckte Ilska att det var, för hon låg och åt det hela vägen till vår nästa stopplats. Jaf tror vi måste fråga dem om vi skulle kunna får fler nästa gång de ska slakta ;)
Ja vårt nästa stopp var hos Cash och Maria i Fjällåkern, Maria fyllde nämligen år så vi skulle dit och gratulera henne. Och den perfekta presenten hade jag redan köpt med mig ;) En mattermos...väldigt behövligt, så mycket som vi är ute i skogen och tar med oss mat. Och det är verkligen gott med varm mat nu när kylan börjar komma. Och som tur var så hade hon inte hunnit införskaffat någon än, så det blev en väldigt uppskattad present :D
Väl hos dem så tog vi så klart en promis i skogen, vi tog bilen till en vändplats och travade sedan in i skogen på en skogsväg. Denna gången hade vi bestämt att vi inte skulle vara ute så länge eftersom att Maria skulle orka med kvällens gäster. Och vi lyckades ganska bra, tror vi var ute bara 1,5 tim. Vi kom tillbaka lagom till lunchtid, så då blev det luch och sedan bjöd Maria på en supergod blåbärspaj...mmmmm :)

Blev inte heller mycket knäppt under promisen...

När vi kom hem så låg Ilska och mummsade på benet hon fått.

Det luktar pyton men verkar enligt Ilskas tycke, smaka smaskens ;)

Nu är det 2 st. tröttfisar som bara ligger på soffan och tar det lugnt!


Kommentarer
Postat av: BERIT

Jag skrev till han i morse att nu börjar nog vi längta efter han . Förstår att Ilska och du saknar han. KRAMAR.

2011-11-10 @ 12:16:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0