Ny skogstripp

Ja idag hittade Ilska och jag ett nytt ställe att gå på...eller idag och idag, det var nog snarare i okt. som vi hittade stället men då stod det en skyllt "jakt pågår, vänligen respektera". Därför vände vi sist vi var här! Vi hittade ett Naturreservat i Billsta (i närheten av Dojon), sist var vi ute och letade efter badplatsen de har i Billsta (men den har vi numera avverkat).

ett Naturreservat som skulle ta oss upp på Billaberget :)


det var fortfarande småmörkt när vi var ute, så det gick inte så bra att ta några bilder inne i skogen!


man ser bara 2 lysande ögon i mörkret :P


Ja riktigt fint var det att gå denna lilla led...ja, för lite i det kortaste laget var den för oss och den tog oss inte ända upp till toppen heller. Så vi försökte ta oss dit på egen hand. Men det var helt omöjligt...ja ialla fall denna gång i gummistövlar och med en hund, jag var så rädd att Ilska skulle halka ner för berget, hon fick klättra på mig vissa gånger. Det var nämligen väldigt brant och längst ner av branten låg en massa stenbumlingar.


Så nära men ändå så långt bort :( 
Men kanske med ett par kängor och ett rep så tar man sig nog upp! Alltså inget för människor som är ute på hundpromender! Om det inte är någon som vet en annan väg man kan ta sig upp på?

Ja nu väntar vi besök från Syster och Emma :D

Förrästen igår så tvättade jag bilen, måste ju bara visa före och efter bilder...jag fick en liten fin kommentar av Marre när hon hämtade Pajas :P

Det syndes tydligen att vi varit och kört mycket i skogen på grus och gegg vägar...


så FIN den blev efteråt....nu skiner och glänser den som en svart pärla igen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0