Ännu en släde rikare

Ja igår var en intensiv dag, startade hemifrån kl.9.15 för att bege mig ut till Marre och Therese. Efter mycket stök och bök och krångel hit och dit så kom vi nog iväg efter 10 nån gång. Vi skulle först ner till Sundsvall för att titta på bilar till Marre och sedan svänga förbi Härnösand och hämta hem den 3:e släden. Så första stoppet blev Birsta för att kolla in en ny bil till Marres stora familj. Efter att ha kollat på den bilen, som inte alls skulle fungera för 3 barn, 2 vuxna och 3 hundar...ni förstår att det måste vara något alldeles extra ordinärt :)  så hamnade vi på Ikea där vi käkade och sprang igenom en snabbis. Därefter var det till att leta upp den andra bilhandlaren... och efter en liten felkörning så hittade vi den tillslut...och tänka sig där fanns den....den nästan perfekta bilen: en Chrysler...

så här ser de ut, men inga tonade rutor (kunde inte ta en bild eftersom de hade bivit så mörkt ute)

Så hon bestämde sig för att slå till, men när de skulle in för att skriva på papperna krånglade internet för säljaren och klockan gick och gick och gick. Så jag blev tvungen att åka i förväg och hämta släden som fanns några mil utanför Härnösand (3 mil. in mot Sollefteå närmare bestämt). Eftersom att ägaren sagt att vi inte kunde komma efter 17 då han var tvungen att gå ut till sina kor då. Så det var till att skynda sig och hitta till ett ställe där man aldrig varit förut, det är inte min starka sida. Så det blev en liten felkörning, men sedan hittade jag hela vägen ända fram :)  (men en liten förklaring från slädägaren så klart). Riktigt fin var den (köpt ifjol) lätt och smidig och gled som bara tusan, han påstod att man lätt kunde köra denna släde med bara 1 hund om man ville.

Här har ni den :D

Och lagom till jag spännt fast släden på biltaket kom Marre, Therese och Eliyah i sin nya bil, så då var det bara till att brassa hemåt!

Ja så nu är det tid att ta och testköra dem alla, få se när det blir, hoppas denna vecka :)

Idag blir det till att ta det lugn då man var i farten exakt hela dagen lång igår....lite jobb och lite vila så ska väl jag bli människa igen :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0