Domar sekreterare

Ja i helgen har jag fått vara domar sekreterare :D på en blandras utställning i Matfors.
Så i fredags brassade jag, Marre och Eliyah ner till Sundsvall. Där det först blev Ilkea och lite Birsta och sedan åkte vi ut till Matfors där utställningen skulle hållas på lärdagen. Där fick jag lite mer info. om hur morgondagen skulle se ut och hur det hela skulle gå till. Marre är ju redan en van domare hon har dömt 3 ggr. tidigare ;) Ja efter detta var gjort brassade vi vidare till Marre´s stuga som låg en liten bit utanför Timrå, där vi skulle spendera nätterna. Vi hamnade i säng i hyfsad tid eftersom att vi skulle upp tidigt dagen efter.

Så kl. 7 var det dags att kliva upp på lördag morgonen och göra sig i ordning för dagen bravader och vilket kanon väder det var, kunde inte bli bättre eftersom att utställningen skulle vara utomhus.
Starten blev lite försenad...men inte pga. oss, för vi var där god tid i förväg, eftersom att Marre hade ordnat barnvakt, så var hon ju tvungen att få lite instruktioner om allt.
Men det var riktigt skoj att få vara med om den andra sidan av utställningen, jag har ju tidigare bara ställt ut min hund. Så nu har man en bättre förståelse för varför det kan dra ut på tiden och för hur hela proceduren går till för domaren :) 
Så det blev att få se en hel del hundar...både vackra och mindre vackra, snälla och mindre snälla hundar. Och tiden bara flög iväg och drog ut på tiden gjorde det, kl. 18.30 först var allt klart...och då kan jag lova att det var några som började bli hungriga. Men innan vi kunde åka och äta så skulle det hämtas ett skrivbord hos Marres kompis som bodde i Matfors. Tror kl. var närmare 20 innan vi fick våran middag :P men gott var det då vi äntligen fick den! Kom inte ihåg var stället hette, men vi åkte in till Sundsvall och käkade på en typ utav "Pizza Hut". Efter maten brassade vi ut till Marres stuga igen för att äntligen få slappna av och landa lite. Och snakca om två trötta tjejer, vi skrattade åt allt och ingenting, så det blev en hyfsat tidig kväll igen för båda var vi helt knäckt.

Så hade det blivit söndag och det var dags att packa och dra sig hemåt, men det var inte lite  packning som skulle med, en säng och en tv-bänk och ett skrivbord, plus all våran packning.


Så vi började med lite frukost för att få lite morgon energi :) Marre och Eliyah i köket!

Sedan gick vi ner till vattnet...

men hua vad det blåste kallt...så vi gick upp igen!


Här är Marres två stugor + dass ;)

Ja då blien äntligen var fördigpackad var ialla fall jag vrål hungrig, så det bar iväg till Birsta igen för att ätas lite lunch. Och därefter lite shopping.


Marre i sitt riktiga element...gottegrisen :P  inne på jam jam

Ja sedan var det dags att brassa hemåt igen....

och i Härnösand stannade vi på en vägkrog som Marre hört skulle vara så fint inredd och där tog vi oss en glass. Och det stämde verkligen, riktigt häftigt inredd var den. Med bilsäts soffor och gamla LP-skivomslag på väggarna.


Såg ut som ur en gammal amerikans film....typ ur Grease :)
Sedan var det raka vägen hem. Ja vilken mysig helg det blev av det hela och en riktig roadtripp blev det, även fast vi bara åkte till Sundsvall så käns det som om vi varit och sett halva Sverige i helgen ;)

Och idag blir det till att åka till lilla Emma som fyllde 2 år i lördags.
Så ni får ha en fortsatt trevlig nationaldag och fira lugnt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0