Fredags mys med Emma

Ja idag kom Emma hit igen och vi började dagen med en långpromis tillsammans med Ilska. Vi gick uppe vid skyttis, eftersom det där är barnvagnsvänligt. När vi var 20 min. hemifrån så somnade Emma sittandes i vagnen och vi hann bara hem och dra upp vagnen så var det någon som hade vaknat igen! Så då passade vi på att försöka stoppa något i magen...


först blev det Äpple...


sedan blev det vaniljyoghurt och efter lite i magen så började Emma bli trött igen så då blev det till att ta på henne kläderna igen och läggas i vagnen. Idag tog det tid innan hon somnade, hon skulle först snacka i en halvtimme, men med vem det vet i tusan det ;)  så efter 40 min. så somnade hon. Då passade Ilska och jag på att äta lite.

Efter 1,5 tim. så vaknade Emma igen och då var det fullrulle igen, det skulle matas Ilska med torkadebananer och det kallade hon för äpple, sedan var det bus i soffan och då skulle möckan sitta på huvudet ;)


MMmm...möckan skulle hon ha på sig inomhus....
...sedan kom mammsen och tittade in en liten stund!

Nu på kvaällskvisten har vi haft besök utav Bella, Ilskas kompis. Jörgen och jag har varit och hyrt film...får väl se om vi gjort ett bra val denna gången!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0