Harpers Island

Någon som sett serien Harpers Island? Går på tv400 på söndagar.
Den är helt ok faktiskt för att vara en serie...spännande och jätte knäpp på samma gång.Handlingen:
En grupp vänner och släktingar reser till en avlägsen ö utanför Seattles kust.
De ska fira bröllop och stämningen är på topp när de anländer. Gladast av alla är brudparet, Henry Dunn och hans blivande hustru, den förmögna och vackra Trish Wellington.

Men ön har ett mörkt förflutet. En rad olösta mord som begåtts sju år tidigare kringgärdar ön med mörk mystik. Abby Mills mor var ett av offren den gången och nu är Abby tillbaka på Harper's Island för första gången sedan den hemska dagen. Och skratten och kärleken förbyts snart i skräck och misstro för bröllopssällskapet när öns förflutna hinner ikapp dem. Snart förvandlas tillvaron på ön till en kamp för överlevnad när nya mordoffer skördas bland de tillresta vännerna och familjemedlemmarna. Vänskap prövas och hemligheter avslöjas i takt med att paniken sprider sig bland de maktlösa besökarna på skräckön.

För varje nytt mord blir alla misstänkta på nytt, både bröllopsgästerna och de lokala invånarna. När det obevekliga slutet närmar sig och frågorna hopar sig står det också klart att offren är många men mördaren är ensam. Frågan är inte längre hur många som ska tvingas falla offer för mördaren utan vilka få som ska lyckas överleva.

Hmmm...tro vem det är som går runt och mördar alla...får väl vänta och se!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0