Ayurveda föreläsning

Vet inte om ni Ö-viksbor läst tidningen 7 i fredags, men i den så var det en artikel om Janesh Vaidya. Artikeln var i själv lite så så där. Det framkom bara att föreläsning var den 5 sept. och att det skulle vara på Gnistan (gullänget). Jag har själv dock aldrig varit och lyssnat på honom, har tyvärr missat tillfällena som varit i Stockhom, eftersom att de krockat med massage utbildningen. Men mina kursmedlemmar och andra jag stött på, har sagt att han är en väldigt bra föreläsare. Dock sker föreläsningen på engelska, så för de som inte behärskar sin egelska är det nog inget bra tillfälle :P
 
Här kommer lite mer info. om honom:

Janesh Vaidyas har en livslång erfarenhet av ayurveda och 10 års research av svenska förhållanden.

Den flertusenåriga indiska läkekonsten och livsfilosofin ayurveda ger en helhetsyn på människan, som kontrast till det ofta rotlösa och hektiska liv vi lever idag.
 
Janesh Vaidya har växt upp i Kerala i Indien där hans familj i generationer varit ayurvediska läkare. Janesh var tidigt inspirerad av sin farmors konstnärliga och andliga syn på livet. Han spenderar mycket av sin tid i Stockholm och reser runt hela jorden och håller i föreläsningar och workshops om Ayurveda och livet. Han är även krönikör i den nya tidningen Blossom Magazine. 
 
Janesh Vaidya har under årens lopp mött och behandlat 1000-tals stressade och otillfredsställda människor, alltifrån vanliga löntagare till uppsatta politiker och andliga ledare. Medicinen mot deras sinande livslust och energi kallar han "mind anatomy" eller sinnets anatomi. Janesh Vaidiya har skrivit 2 böcker som kommit ut på svenska: I det sista regnet och Ayurveda för ditt sinne. 
 
Jag tycker verkligen att ni ska ta detta tillfälle i akt och gå på denna föreläsning, kanske förändrar den hela erat liv?? Jag vet i alla fall att mitt liv förändrat till det positiva, tack vare att jag tagit in ayurveda i mitt liv :)

I tidningen 7 stod det inte speciellt mycket om tid och kostnad för föreläsningen,men jag har varit in på deras hemsida och även kontaktat kvinnan som anordnat det hela. Tiden är mellan 18.00 - 20.30 och kostnad är 290 kr. men då går vinsten oavkortat till ett banhem i Indien. För bokning och frågor finns dessa telnr. och mail: realworld@passage.se, 0613-13047, 070-3411730 (Annica Johansson)

 

       


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0