Hundträff på stan

Ja igår fick Ilska äntligen träffa en massa hundkompisar, för det har verkligen varit ett bra tag sedan hon fått träffa någon av sina vänner. Ja en snabbis på julafton blev det, då fick hon ialla fall träffa Coda.

Ja igår precis efter lunch så ringer min telefon och det är Marre som undrar om vi inte vill komma ner till stan och traffas? Hon hade fått tips av en vän att det skulle vara hundträff nere på stan, där de skulle ha lite socialträning och Marre tyckte att det var ett ypperligt tillfälle att träna Storm och Flinga. Och som tur var så tänkte hon även på oss :)  Och vem kan neka Ilska en sådan sak?? Nej det går ju inte, så jag klädde på mig och vi traskade i väg ner mot satan där vi träffade upp Marre, Storm, Flinga, Eliyah och Kajsa (en vän till Marre som skulle gå med Flinga). Så träffade vi på hundgänget och de var påväg ner till resecentrum för att träna att åka rulltrappa och åka hiss med hundarna.

Spännande! ...hade aldrig åkt rulltrappa med Ilska, så lite nervös blev jag allt. Hiss däremot har vi åkt en massa gånger. Men det gick gallant, men hon ville gå i rulltrappan inte stå still. Men vi tog oss både uppo ch ner :) Gick inte lika bra för Flinga, hon tog sig upp, men vägrade åka ner, så Kajsa och Flinga fick ta hissen ner. Storm däremot klarade de gallant, både upp och ner han med ;)


Ja var tvungen att gå ut och lufta mig en stund, hade klätt på mig alldeles förmycket kläder för att stå inomhus!

Efter att rulltrapporna och hissen var åkt så, begav sig hela gänget mot stan där det skulle gås en vända. Därefter lämnade vi gänget som skulle vidare för inomhusaktiviteter. När stan var gjord, drog Marre och jag en sväng på Djurmagasinet för att se efter om de hade något skoj på rea, men där var det inte alls mycket rea, men ändå skoj att kika runt.


Ilska tyckte att hon skulle vara chaufför på vägen hem :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0