"Bajsmannen"


En 42-årig man beväpnad med en blandning av sitt eget kiss och bajs gick till attack i en matvarubutik.
Matvaror och vin duschades omsorgsfullt med mannens avföring.

Nu har Sahnoun Daifallah som han heter, dömts till 9 års fängelse för flera attacker mot olika butiker i England. 4 matbutiker och pubar utsattes av en mycket obehaglig attack i maj 2008 och flera därefter.

Vid hans rättegång, som hölls i mars i 2009 sa domare Carol Hagen att Sahnoun Daifallah var ”en potentiellt mycket farlig man”. Domstolen kallade både kunder och butiksbiträden som vittnen vid rättegången. Enligt dem sågs Sahnoun Daifallah i båda butikerna med en väska som utsöndrade ånga som han sprutade på hyllorna.

Butikerna tvingades till omfattande sanering och fick stängas ner i flera dagar. Den totala kostnaden för den uteblivna handeln och de förstörda varorna uppskattas till motsvarande 8,5 milj. kr.

När polisen gjorde husrannsakan hemma hos mannen fann man ett lager av bajsblandningen tillsammans med dokument med planer på att sprida avföringen i flera städer däribland Bristol och Birmingham.

Daifallah som uppges ha fantiserat om biologiska vapen dömdes även för ett märkligt vapeninnehav. Utöver lager med avföring hade han en katapult avsedd för stenkulor.
Sahnoun Daifallah försvarade sig själv i rätten och står fast vid att han är oskyldig, rapporterar BBC.

Att sådana här människor finns är helt fascinerande!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0