Bästa tiden på året

Ja nu tycker jag att det absolut är bästa tiden på året. Det är fortfarande varmt ute och det mesta ska nu börja skördas.

Och så klart så börjar Bondens marknad denna tiden på året, där man kan hitta massa läckerheter från våra lokala odlare! Och dit bär det iväg om en liten stund =)

Jag har beställt en låda av Eva med lite smått och gott, sedan finns det ju så mång andra som man kan handla av där.

Har ni aldrig varit där, så rekomenderar jag er att åka dit, för hur ofta kan man köpa alldeles nyskördade grönsaker som till och med är ekologiska ;)


Spana in alla läckerheter....


Igår blev det blåbärspannkaka x2, först gjorde jag blåbärspannkaka i ugn hemma och den blev jätte mumsig. Sedan så åkte vi till Järved och hälsade på och där var Emma, som skulle sova över där i natt. Det hade blivit ett missförstånd mellan syrran och mamma: sara hade inte gett Emma någon mat innan de kom och mamma och pappa hade redan ätit middag. Så moster fick ställa sig och grädda pannkakor  och till blev det rårörda blåbär....gissa om hon tyckte att det var gott...

 
Hon åt en hel pannkaka själv och till och med skrapade tallriken =)

sedan blev det till att bada Emma för ni ser ju...det var inte bara ansiktet som blev blått . När hon satt i badet så kom Jörgen (han hade varit och tränat medan vi var i Järved), då fick han aggera sagoberättare (och använde sig utav tidningen7)

Och det gillade Emma, hon var helt fascinerad av honom och vad gjorde det att de var tidningen 7, det var lika spännande ändå =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0