Härjning

Ja idag har vi varit i Fjällåkern som ligger mot bjästa och skule hållet, hos Maria och Cash. Vi började med att gå bak på deras tomt, så att hundarna skulle få springa av sig. Å de härjade omkring som bara den!
Ilska hade sin gula tennisboll som hon fick jaga och Cash fick springa efter sin frisbee. Ibland tävlade de om varandras saker, men gick efter ett tag tillbaka till sin egen. Det var riktigt mycket snö så de fick verkligen kämpa när de skulle springa efter bollen och frisbeen.

Cash


När Marias pojkvän Kribban (Krister) skulle sätta igång och skotta gångar från huset  till denna lill stuga, var det två hundar som var väldigt nyfikna. Speciellt Ilska då hon vet att från en spade flyger det snö ;)  något som hon älskar. Så han blev väldigt störd när han skulle skotta, eftersom han hade en hund som hoppade efter snön varje gång han kastade iväg den!


Maria och Ilska och Cash

När vi sedan gick in för att fika, var det en hund som heter Ilska som började leva rövare....anade att det var blåsan som tryckte på, med tanke på att snö som hon ätit! Mycket riktigt, för när hon kom ut så kissade hon HUR länge som hellst. Lika dant var det så fort vi kom hem och hon hoppade ur bilen så skulle hon promt iväg till snödrivan och kiiiiiiiiiiiiissa! Tur att jag har en hund som kan prata :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0