Abhyanga massage

Abhyanga - den ayurvediska Oljemassage -Ge dig själv en hel massage kropp olja på en daglig basis. En ayurvedisk helkropps massage. Med varma oljor (vata, pitta eller kafha oljor) masseras hela kroppen med väldigt mjuka och långsamma rörelser. Avslutas med ansiktsbehandlig.Abhyanga är den 1:a ayurveda massagen som vi fått lära oss och det är en väldigt avslapnande och lugnande massage för alla sinnen. Den är väldigt bra för stressade, oroliga och rastlösa personer.

Abhyanga är en mjuk indisk helkroppsmassage från topp till tå, där man masseras med varm sesamolja. Men strykningarna så aktiveras lymfsystemet, vilket främjar avgiftning av hela kroppen.

Regelbunden Abhyanga skyddar mot stress och ångest, den ger näring åt kroppen, ger god sömn, förbättrar hudens struktur och ger bättre fysisk stabilitet. Det är näring för både kropp och själ! Då den lugnar Vata och Kapha, ger uthållighet, glädje, främjar livslängden och ger näring åt alla delar av kroppen.


Ja och på måndag så får jag förhoppningsvis min massagebänk, nu blir det till att öva på riktigt :) Så nu kommer mina nära och kära få sig lite gratis massage titt som tätt....det är såååå synd om dem eller hur :P

Någon annan som känner att de vill prova på en abhyanga? Då är det bara att höra av sig, så får vi se om det går att ordna ;)

Ha en fin dag! För det ska jag ha :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0