Vår vackra kust

Ja så otroligt vackert det är ute längsmed vår kust och vårt hav. I helgen har Ilska och jag varit ut till Skeppsmalen, men det var lite för kallt för mig i vattnet. Ilska däremot tvekade inte en sekund :P

Tror nog hon undrade varför inte jag hoppade i....men det blåste och var lite mer moln och svalare temperatur denna gång vi var här!
 

Så vi tog oss en promis längsmed klipporna istället :)
 

Så fantastiskt vacker det är här ute!!
 

vi traskade på en ganska bra bit och så plötsligt dök där upp en ö. Hur mysigt hade det inte varit att få ha en stuga där?! Ville nästan ta en simtur ut för att hälsa på dem ;)
Vi hade en riktigt mysig eftermiddag ute i Skeppsmalen, med gott fika, promis och lite bad. Ja det blev faktiskt lite bad även för mig....för det blev lite svettigt att klättra upp och nerför alla klippor :P Hoppas på fler soliga dagar, så vi får göra fler besök här ute!
 
 
Igår så blev det en tur till Gullvik, där Ilska och jag hittade våran egen lilla stand där vi fick vara för oss själva!

och så klart blev det en väldans badande för Ilska, dock sa matte ifrån några gånger då jag tyckte att hon även borde ta det lite lignt emellanåt!
 
Idag är vädret inte någe vidare, så det blir nog inga äventyr för våran del :(  Och vi får se om vi hinner med några fler...då det snart är dags för Sthlm och ayurvedamassage igen...Jihoooo!!!!
 
Ha en fortsatt trevlig helg nu!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0