Premiär för slädtur

Jepp vaknade upp och upptäckte till min stora lycka att det kommit massor av SNÖ!! Woho..och Marre och jag som planerat att köra drag, helt fantastiskt! Enda problemet var att vi inte visste om det skulle vara uppkört något spår än...men vad fasiken tänkte vi någonstan måste det ju vara kört...det är ju ändå sprotlov :)
Så jag lastade på den nyaste släden på taket och brassade iväg till Marre, där jag lastade av den och lastade på den andra modellen som var lite större och hade lite bredare medar, kändes som det kunde behövas i denna djupsnö. Det blev även till att göra en till draglina då det baar fanns 2 st. och det går ju inte då vi har 3 hundar ;)

den nyaste släden avlastad


ett HELT underbart garage med 3 slädar, 1 GW-vagn och en 4 hjuling även kallad mojäng :)


medans Marre gick in för att amma Eliyah så spände jag fast släden och fixade med det sista. Då passade Pajas och Ilska på att busa lite.


den andra släden pålastad! Bara hundarna i bagaget och en Marre som fattas nu. Och tillslut var allt i sin ordning och ekipaget kunde dra sig mot Nyänget. Där vi hittade ett nyåkt skoterspår.


Och precis när vi ska till och spänna fast hundarna så kommer det 2 st. skotrar...perfekt ännu bättre spår + att en utav skotrarna hade en spårmaskin efter sig, som då gjorde spåret ännu bredare!


Japp japp japp, hundarna var somvanligt otroligt laddade, men det gick väldigt trögt då det var så lös snö, det var otroligt jobbigt för dem. Så Marre och jag turades om att hoppa av och gå så att de bara behövde dra en utav oss!
Ja var först till att hoppa av...


och där försvann dom :)


Å här gå jag och filosoferar och upptäcker att jag tagot på mig mössan bak och fram. ja så kan det bli när man har så ivriga hundar, då kan allt bli lite bak och fram ;)

Sedan var det min tur att dra iväg

i väntan på Marre hann det bli lite trassel.


Men se därborta kommer hon ju ;)


Vad de njuter av att få springa i naturen våra hundar.

Väl uppe på berget hittade vi ett ställe där vi parkeade våra ändor och satte fast hundarna vi varsit träd

Ilska i pausen


Drifwa...och Marre med mobilen i högsta hugg, kanske ett kärleks sms från Therese ;)


Titta så fina sitt underlägg Marre gjort till oss, inte svårt att gissa vem denna tillhör.


Åsså en till henne med alla hennes hundars namn på, så nu får alla vara med ut i skogen med oss!

Vi hade köpt med oss en engångsgrill som vi skulle grilla våra kycklingkorvar på, men den jäkeln gick inte att få eld på :(

så det blev till att äta kall körven med senap på...men det gick lika bra det. Trot visst attdet var 2 st. hundar som var lite intresserad av Marres korv ;)


Ja det blev kall körv, mums mums och lion...riktigt drag fika!


Mums mumsen fick ätas med "grillpinne" den med, för det var så kallt att sitta och äta den med bar händerna.

På vägen hem gick det lite bättre och detta förmodligen för att det nästa hela vägen hem sluttade lite. Fy tusan vilka duktiga hundar vi har, de kan minsann sprinag det är en sak som är säker!

När vi kom hem till Marre så var det några hundar som var riktigt trötta...

Drifwa helt utslagen


Pajas och Saffe låg och vilade medans Ilska hade lite energi kvar och lekte med dears roliga lamm. Pajgubben var så trött att han låg och snarkade :)


Vi har alltid lika bra time´ing, för när vi var i rondellen i Hörnett så ringer Therese och säger att det är någon som är hungrig! Perfekt snart hemma!! Helt underbart att få ut och åka släde i skogen igen...hoppas vi kan ge oss iväg nästa vecka med :D

Kika in på Marre sida där har ni lite fler bilder:
Drifwa.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Marre

Tack för en underbar dag!!! =)



Brorsan kände nån med Chrysler som han skulle träffa imorgon så då får jag domen om nyckeln... =/



KRAM

2011-03-11 @ 20:44:29
URL: http://drifwa.blogg.se/
Postat av: Therese

Klaaaaaaaart att hon fick sej ett love sms av mej....

SAKNAR henne he då ni åker iväg på era tjofrästurer,saknar MARIA så jag håller på gå åt,FAAAAAST de e rätt mysigt att vara hemma med Eliyah skälv med!!!

FINA bilder du tog =)



Kram på dej, ses snart igen.....LOVE!

2011-03-11 @ 21:02:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0