Flinga och resten av pakten

Ja nu var det ett tag sedan jag bloggade...finns förmycket att göra nu att jag bara inte orkar sätta mig ner och blogga. Men idag är ett undantag, har ju träffat lilla Flinga igen :)
Snacka om en tös med humör, men sötare valp får man faktiskt leta efter...

lill tösen


hur söt får man vara :)


Marre hade gjort en inhägnad åt Flinga, men som de stora hundarna även kund vara i, Saffe och Drfiwa låg och satt och njöt i skuggan. Vi hade tidigare varit i hagen och släppt lös alla hundar så de skulle få springa av sig. Men det var så varmt att de orkade springa en runda sedan var alla knäckt! Och på vägen dit var det livat må ni tro...6 hundar 3 barn och 2 vuxna...i en enda bil, tycker vi gjorde det riktigt bra....för tjo vad det var livat i holken vill jag lova er! De minsta levde om mest (Eliyah och Flinga) men påvägen tillbaka var det lite lugnare.


När det blivit lunchdags hade mamma Therese vaknat och fick då ta ansvaret för 2 barn och 2 hundar. Resten tog Marre och jag med oss i bilen och drog iväg mot havet, för att svalka oss.


Och Pirat blev lite kär i Ilska...haha för sist de träffades så löpte hon, mmm ja....det var mycket juck hit och juck dit! Men Ilska gick inte att charma....hon har ju sin fästman redan. Brodern Pajas vill säga :)


Åh vad härligt det var att få sitta och njuta av utsikten vi hade och hundarna kunde springa lös och först i plurret var så klart Ilska...lite senare kom även matte i! De andra damerna satt och tittade på :)  Men Drifwa fick sig ett dopp hon med efter en stund!


och lilla Eliyah fick för första gången doppa sina fötter i havet :)


När vi skulle åka hem så hade vi ett helt slut gäng....alla låg helt knäckta i bilen, bara jag och Marre som var vaken ;)


Den siste mannen låg därbak och även han låg och snarkade. En utav de underbaraste känslorna en hundägare kan ha är när sin hund är helt nöjd efter en rolig dag. För när ens hund är nöjd är matte nöjd!

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0