Simträning med polarna

Ja idag blev det äntligen dags för Ilskas 1:a simträning och det blev på bryggan nedanför Marre. Ja det blev simträning istället för drag då det var för varmt för det!

det var ett riktigt kanon ställe där vi få vara helt ifred och slipper störa någon.
Och idag blev det en till rymmning :)
men inte lika länge...Drifwa slet sig från linan som hon var fast vid och så klart hängde alla hundar efter henne, men Pajas och Pirat kom tillbaka gansal fort, medans Ilska och Drifwa bara försvann längre och längre bort i vassen.
Efter en liten stund kom de springande tillbaka och då var det dags att spänna på dem flytvästen och lyfta i dem i vattnet.

Här har Ilska och Drifwa precis blivit klara med deras pass och nu väntar Pajas och Pirat på att det ska bli deras tur!


Pajas tur att få bli lyft ner i vattnet


Pirat pricis klar efter sitt träningspass, det gick jätte bra han var jätte duktig :)


Ilska var alldeles tokig idag, hon simmade runt som en liten säl i vattnet och kollade runt vad det var för stora bollar som flöt ovanpå vattnet! Man behövde inte ens kasta ut pinnar hon simmade ut för fullt!

När vi kom tillbaka till Marre så upptäckte Marre att Drifwa skurit sig under ena tassen och när jag ska ge Ilska mat så ser jag hur hon lämnar små blodfläckar efter sig. Jag lyfter på tassen och sär har hon en skåra som går rätt över ena trampdynan. Damerna måste ha gjort sig illa när de var ute på vift.

Hos Marre blev det fika...Vaniljlatte, vattenmelon och krämbulle...mums!

När jag sedan kom hem så lämnade Ilska fortfarande blodmärken efter sig på golvet så Jörgen lindade en liten bina runt tassen!!


Hon tycker det är otäckt att gå med den...haltar fram lilla vännen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Stammis?

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0